93 218 82 30 -636 515 612 premiven@premialvencedor.com

www.premialvencedor.com

Registre de dades de caràcter personal

Aquesta declaració té com a finalitat informar als usuaris de la Política general de Privadesa i Protecció de Dades Personals seguida per Premi al Vencedor i ha estat actualitzada per última vegada el 10/03/2018.

Aquesta Política de Privadesa podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autorregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar el formulari disponible a la web per a contacte, on es recaptin dades de caràcter personal.

Les seves dades seran tractades única i exclusivament per donar resposta a la pregunta o petició que ens formuli.

En utilitzar el formulari de contacte, observarà que alguns camps, com el nom o l’e-mail tenen la marca d’un asterisc (*); això significa que aquests camps són obligatoris, i el formulari no podrà ser enviat si deixa aquests camps en blanc.

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i donar respostes als seus dubtes. Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de privadesa suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds realitzades al nostre portal.

Ús i tractament de les dades d’usuaris

Premi al Vencedor te plena consciència de l’ús i tractament que s’ha de donar a les dades personals que es puguin requerir o que es puguin obtenir dels usuaris a les seves pàgines web amb la finalitat de gestionar les sol·licituds o serveis requerits. En cap moment farà un ús diferent d’aquesta informació ni compartirà dades d’usuaris amb tercers.

Les dades personals recollides en aquesta web s’utilitzaran exclusivament per respondre a la seva sol·licitud d’informació, resoldre incidències, informar d’ofertes puntuals a usuaris i atendre a reclamacions que puguin sorgir.

Secret i seguretat de les dades

Premi al Vencedor es compromet respecte a la utilització de les dades incloses en el fitxer, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-ls i adoptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb l’establert en el Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a través del formulari són reals, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Igualment, l’usuari garanteix que tota la informació facilitada correspon amb la seva situació real, que està posada al dia i és exacta. A més l’Usuari s’obliga a mantenir en tot moment les seves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a Premi al Vencedor com a titular del portal , o a tercers amb motiu de la utilització de les mateixes.

Premi al Vencedor no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a elles per part de tercers.